Westernridning


Följ med på en oförglömlig ridtur och upplev tjusningen i att galoppera genom den norrländska skogen, med vinden i håret och solen som smeker din kind.

Aktiviteten passar såväl nybörjaren som den mer erfarne ryttaren. Turen anpassas såklart efter förutsättningarna på deltagarna och förläggs i huvudsak i de fina skogsområdena runt Western Farm.

Alla paket möts kund upp av aktivitetsguide vid ankomst på värdshuset.

Prova på Westernridning
Det bygger på att man rider i omgångar ca 30 min var och de andra tittar på och fikar (kaffe och smörgås/kaka). Brukar vara ett bra upplägg för lite större sällskap. Varje grupp består av max 7 personer så tiden styrs av antalet grupper om 7 pers.

Westernridning 1+2 tim
7 st ryttare samtidigt är max vid turridning. Kort intro vid ridbanan, sedan rider ni ut i naturen. Kaffe med dopp vid hemkomst.

Jubilaren ca 1 tim
En rolig aktivitet vid svensexa möhippa, födelsedagsfirande. Jubilaren får westernkläder och hatt. Sedan rider hen på en riktigt westernhäst påhejad av övriga deltagare.

Paket
Öppna dörren till vårt anrika värdshus i Western Farm village, njut av atmosfären då du checkar in i stugan för att sedan bli upphämtad av guide för turridning. Ni ska upp på hästens rygg och upptäcka omgivningen runt Western Farm. Den avslutas med kaffe och kaka.

Ta sen en siesta i stugan eller en hembryggd öl i värdshuset så är du väl förberedd för vildmarksbad och bastu, dagen avslutas med en westerninspirerad middag.
Efter en god natts sömn får du avnjuta frukostbuffén, sen tackar vi för oss och hoppas på ett kärt återseende.

 
Priser & paket

Westernridningspaketet 1295:-/person                                                                                     
I paketet ingår: Westernridning 1h, bad & bastu, middag, övernattning, frukost

Prova på western ridning  410:-   (minst 3 pers, vid 2 pers tillkommer det 100:- pp)
Western Ridning 1 timme 430:-  (minst 3 pers, vid 2 pers tillkommer det 100:- pp)
Western Ridning 2 timme 590:-  (minst 3 pers, vid 2 pers tillkommer det 100:- pp)
Jubilaren ridning 1 timme 950:-