Jobba i ensemblen

Mitt i 1800-talets vilda västern och vår gemytliga stugby med 943718_10151814928467658_217729863_ngammelsvenskt värdshus, pågår en ständig föreställning där spännande upplevelser skapas för båda stora och små.

 

Vi brinner för upplevelseproduktion och är idag en mångfasetterad anläggning som bedriver flera parallella verksamheter – Allt sprunget ur en vild idé som idag utgör anläggningens hjärta; Temaparken Shadow creek – Staden som aldrig sover.

En helt unik och autentisk miljö som tar oss tillbaka till året 1879 i den Amerikanska södern.
Under sommarhalvåret levandegörs här myten och historierna om The Wild West, med skådespelare, musikalartister, hästar, boskapsdrivning, gammeldags tivoli, djurfarm och temarestauranger.

Under sommaren samt resterande del av året
arrangeras här omtalade festkvällar och storslagna
konserter med återkommande besök av nationella
och internationella artister.

Året runt kan man som privatperson, skolklass eller konferensgrupp delta i vårt Western © Marcel Köppe by servingmind.seFarm Äventyr – En tematiskt dramatiserad och sammansvetsande gruppaktivitet med en historisk tillbakablick till vilda västerns dueller och shoot-outs. Äventyret leds av våra entertainerguider som utöver detta också tillhör vår extravaganta showensemble.

Som entertainer, guide och artist hos oss arbetar du dels med show/föreställning, men även till stor del inom genren improvisationsteater – beroende på event och säsong.

Sommarhalvåret är vildavästernshowernas
högsäsong med klassisk musikalteater, eldig slap stick- show, stuntevents, kadriljer på ridarenan och levande karaktärer i staden som aldrig sover,
Shadow Creek, – ’ anno 1879.

 

 

 

 

Bara någon vecka efter sommarparkens stängning startar produktionsarbetet inför Norrlands största Julbord och showupplevelse
CHRISTMAS EXTRAVAGANZA. Produktionen har premiär i mitten av november i Crystal Palace, en arena med plats för 750 gäster per sittning.

Detta är ett storslaget och uppskattat event, som hämtat från Las Vegas glamourfyllda nätter, med ca 9.000 sålda biljetter varje år.

Vinter och vår är de stora scenernas lågsäsong och vi inriktar oss enbart mot beställningsevent inom konferens, galor, bröllop och skolresor.

Vår showensemble står då alltid till befogande under denna period, vare sig det gäller Western Farm Äventyret, skräddarsydda dinnershows
eller liknande arrangemang.

Vi är måna om att alltid belysa det stora i det lilla och vi tror på att flexibilitet och öppenhet är nyckeln till framgång inom såväl showbusiness som i servicebranschen.

Utöver sång, dans och improvisationsteater, är ”extra strängar på lyran” alltid av STORT intresse. Instrument, akrobatik, trolleri, eldkonst…

– There´s no business like showbusiness! –

 

WE WANT YOU!

Skicka din ansökan till jobba@westernfarm.se