Halvdagskonferens

Vi erbjuder konferensmöjligheter för upp till 700 pers

God service
När ni anländer så möter vår konferensvärdinna upp er redan nere vid parkeringen. Konferensvärdinnan kommer sedan att finnas till hands under hela er vistelse. Vid samtliga konferenser finns det vatten, frukt och godis att fylla på energidepåerna med under dagen.
När du bokar din konferens på Western Farm får ni tid att ägna er åt det ni är här för. De övriga bitarna tar vi hand om.

En unik miljö med stor kapacitet
Vi har flera olika lokaler och kan ta emot mindre grupper eller grupper upp till 700 personer. Vår mest populära konferenslokal ”City Hall” är fullt utrustad med alla konferenstillbehör inkl. fast installation av dataprojektor, internet, ljudanläggning, mikrofon/mygga och öppen spis. Miljön är som för alla våra lokaler genuint gammeldags med en touch av ”the old west”. Lunch, för- och eftermiddagsfika serveras i vår restaurang i Rawhide Saloon. Här kan ni koppla av en stund i en mysig atmosfär där countrymusikens toner hörs i bakgrunden.

Ett annorlunda inslag
När ni konfererar på Western Farm så har ni möjligheten att uppleva något annorlunda. Bryt av dagen med en rolig och spännande aktivitet som ”The quick and the dead Shootout”. Prova på att bli en revolverman/kvinna för en stund och känn efter hur en revolver känns och hur snabb du är i en duell mot kollegorna.
Eller varför inte fortsätta kvällen efter avslutad konferens inne i saloonen med ”Dinnershow”. Ni blir bjudna på en härlig middag framtagen av vår kökschef och sedan kan ni tillsammans spendera en underhållande kväll med en extravagant show, linedance och bullriding.

Vi kan hjälpa er med bokning av logi och transfer till och från konferensen. Vi ser fram emot att hälsa dig och din grupp välkomna hit. Slå oss en signal så kan vi tillsammans anpassa konferensen efter era önskemål.

 

Pris

Halvdagskonferens utan lunch fr. 200:- /pers
(160:- ex moms)

Halvdagskonferens med lunch fr. 310:-/pers
(250:- ex. moms)

Kortkonferens fr. 190:-/pers
(152:- ex. moms)

Alla våra konferenspaket går perfekt att kombinera med en saloonkväll, läs mer här