Sheriffen Charles

Personlighet


 

Sheriffen är en person som innerst inne är mycket godhjärtat, värnar alltid om människor välbefinnande, att alla människor har lika värde.

Han är alltid glad när han möter goda människor även om hans bistra uppsyn kanske inte alltid ger ett snällt intryck men det är oftast för att han tar sitt jobb på största allvar ibland lite för allvarligt tycker han själv. Han skulle vilja slappna av speciellt då när han är med kvinnor.

Han har ett gott öga till Miss Nellie skolfröken i staden men eftersom han är rädd att de som vill han ont skadar också den som han håller kär så håller han mestadels sin kärlek för sig själv.

Trots att Charles är en väldigt snäll person så har han sin hårda attityd när det verkligen gäller. Då sätter han inga fingrar emellan för att lösa krisen eller bankrånet som så ofta händer i staden.

Han är inte heller rädd för att gå mellan slagsmål i saloonen. Detta har också gjort att under de fyra åren som Charles har varit i Shadow Creek har staden upplevt en lugn och fridfull tid.

 

Sheriffen Charles har dock inte alltid varit en man som varit lugn. När han var ung så var han en beryktad revolverman som gärna ställde till med bråk och gick in i dueller utan som helst tanke på att själv bli skadad.

Han levde för en dag itaget.

Många män har stupat för hans kula. Vilket han inte är stolt över utan mer har sett det som en nödvändighet.

Vändningen kom när hans bästa vän stöp för Scarface kula, och de sista orden som vännen sa

–         Var det detta som var meningen med livet.

Charles funderar ofta på vad som är meningen med livet. Troget går han i kyrkan han är inte troende men han funderar mycket på livet o gud.

Han vet att en dag så kommer det att bli han som möter sin överman, men det dröjer dock många år än.

 

Visioner


Hans vision med Shadow Creek är att den så länge han finns med i bilden skall vara en stad där varje medborgare kan känna sig trygga och att denna stad står för rättvisa åt alla även svart som vit och indian.


In actionNär det smäller så är Sheriffens motto att alltid vara först, helst så skall han vara där innan det händer men det är inte alltid som det går.

Sen skall en konflikt helst lösas utan strid först, utan att det avfyras en massa onödiga skott.

Han gör då så att han ställer sig själv i skottlinjen och utmanar den som orsakar bråket.

Charles har genom detta handlande förhindrat åtskilliga brott.

Ingen oskyldig skall komma till skada. Det händer ofta att nyfiket folk vill vara med eller unga män som han själv var en gång i tiden, ställer sig i skottlinjen för att det är upphetsande. Detta försöker han hindra så ofta som möjligt.

Därför är hans motto att alltid vara först när det smäller.

Hans största fiende är Scarface, de två har genom året mötts men Scarface har alltid lyckats smita undan.

 

Utseende

 

Charles gillar att klä sig stilligt, Han tycker inte om att bara för att han måste springa, rida eller slåss ibland att det är en orsak till att inte vara snyggt klädd.

Väst och en svart långrock, vit skjorta, Byxorna skall vara sådana att de är praktiska ifall det händer något oförutsett.

Han bär alltid två revolvrar. En svart hatt som ger han ett bistert utseende.

Han är lång och vältränad ägnar alltid några timmar åt träning. Både när det gäller skjutning och fysisk träning.

Han bär dessutom en guldklocka som han fick när han räddade en vän från döden 1870. Denna är en viktig sak som han aldrig skulle tappa bort hellre dör han.

Han är en känd person i hela trakten och lång över gränserna. Respekterad för sitt mod och rättspatos.