Scarface

Personlighet

Scarface är som person väldigt otrevlig att möta, han har inga vänner även om han ibland har kumpaner så kan han lika lätt som dem träffades överge dem ifall de skulle vara fara för Scarface liv.

Kring Scarface brukar det flocka lycksökare men de har väldigt ofta fått reda på att går det inte Scarface väg är det bäst att fly eller duellera. Väljer du det sista då är du ofta tvåa och då kan du direkt boka tid på kyrkogården.

Han har en uppväxt som alltid har präglats av att han varit en kille som aldrig kunde sitta still och alltid sökte det farliga.

Vid 13 års ålder sköt, Joe Smith som han hette då, sin första man i en strid. Egentligen var det en olyckshändelse men nu fanns det inte någon återvändo. Han var stämplad, sen har han sökt sig till olika gäng. 19 år gammal kom han i kontakt med Westerns farligaste gäng med den beryktad mexikanske ledaren Juan Cortina.

Han undkom lagen den gången men har suttit ett antal år i fängelse. Dock utan att alltid undkommit galgen.

Nu gäckar han Shadow Creek och stadens Sheriff Charles. De har haft många duster.

Bland annat så berättas det om en historia som höll på att kosta sheriffen hans liv.

För fyra år sen hade Scarface två kumpaner Kid Boy och Silly Joe, Två kumpaner till scarface som tillsammans bildade en trio av sällan skådat slag.

Nu kanske inte för deras intelligens. Men för deras råhet anförda av Scarface.

Shadow Creeks Sheriff lyckades reda ut den stormen också. Scarface har dock inte gett upp hoppet om guldgrävarguldet som finns i Shadow Creeks bankvalv.

 

Visioner

 

Scarface hade en gång i tiden en vision om att få jobba hederligt på ett vanligt jobb, drömmen tog slut i och med att han tog lagen i egna händer den dagen vid 13 års ålder.

Nu drivs han bara av en tanke och det är att leva för dagen och göra livet surt för så många människor som möjligt.


In action

 

Scarface räds inget, eftersom han inte har någon framtidsutsikt så finns det heller ingen rädsla för döden.

Detta gör att han är livsfarlig. Möter du Scarface så antingen måste du gå eller så får du bäras ut i en likkista.

Samtidigt så förstår han när slaget är förlorat, då går han snabbare än blixten slår ner. Scarface drar sig inte för att när han ser att han kan förlora en strid att skicka fram en av sina kumpaner som oftast inte förstår när de är i underläge. Han skäms inte heller för att använda kvinnor o barn som skydd när det blir en strid.

Det sägs dock att den svaghet som Scarface har är att han är väldigt matglad, kanske var hans dröm en gång i tiden att bli kock.

 

Utseende

 

Scarface har ett är på vänster sida där av hans namn öknamn. Han klär sig alltid i svart med en röd scarf runt halsen. Ser allmänt sliten ut kan också lukta illa då det inte ingår i Scarface allmänna tillstånd att bada mer än en gång om året.

Svart väst, svart skjorta och slitna byxor.