José

Personlighet

 

 

José är stadens kock och alltiallo, José gillar att vara i centrum. Han älskar när folk stannar och pratar och gör dem inte det så stannar han dem ändå och får dem till att sätta sig ner vid hans taverna och vips så har han sålt på dem lite mat och en tequila.

Han är kanske inte världens bästa kock, han har en förkärlek till att laga väldigt stark mat. Hans specialitet är hans piroger. Dem bakar han från hans mammas gamla recept. José tolkade dock hans mamma lite fel när hon sa att måste lägga lite mer krut i sin bakning.

Han tog henne på orden och detta har gjort at många besökare fått sin mage i uppror när de helt oskyldigt tagit emot Jose´s piroger.

Stadens medborgare är nu helt medvetna om fara i att äta Josés piroger.

När det kommer en ny besökare till staden då slår alla vad om hur länge det dröjer innan den intet ont anande besökaren får en krut fylld upplevelse.

Har det nu hänt att någon person har satt sig i knipa på grund av José så är han alltid hjälpsam och vill alltid väl med personen sen kanske det inte alltid blir så bra i slutändan men hans leende får du alltid med dig på slutet.

José är nog den gladaste medborgaren i Shadow Creek.

José kom till Shadow Creek genom en olycklig eller lycklig händelse(detta får man tolka hur man vill), han var på väg till guldfyndigheterna i kalifornien för att söka lyckan. Han hade lämnat fru och några barn i Mexico, när José sen dök upp i Shadow Creek var han törstig, satte sig ner på stadens restaurang. Vid ett av pokerborden satt den nersupne ägaren och detta skulle visa sig inte vara hans lyckokväll.

Jose´, som är en leende mexican hade nu vilat sina ögon väldigt länge på restaurangens flickor, det skall sägas att de också tyckte han var snygg och trevlig. Stärkt av sina framgångar med kvinnorna fortsatte han mot pokerborden.

Innan kvällen var slut hade restaurangen bytt ägare.

José var nu en lycklig ägare till stadens restaurang och eftersom han nu också var väldigt populär bland alla kvinnor som vistades i restaurangen såg han det som sin uppgift att ge staden ett mexikanskt stuk på restaurangen.

Josés taverna var född.

 

Visioner

 

José lever för dagen och ser det som händer som en lycklig gåva att det händer.

Försöker alltid se livet från den ljusa sidan.

Hans dröm är att kunna sitta ner på sin taverna och vara den som alla kommer till för att höra han berätta om sina historier och han visar gärna dem några nya tricks eller uppfinningar.

För det är Jose´ bra på att hitta på nya saker.

Hans hjärna står aldrig still.

 

In action


Eftersom José aldrig är still inte med hjärnan eller med kroppen älskar han när det händer saker som han kan hjälpa till med.

Till Sheriffen stora sorg vill José alltid hjälpa Sheriffen ifall det blir bråk, han ser sig som vice sheriff, en självutnämnd sådan.

Men ifall det går fel så är han alltid där med ett leende och försöker rätta till saker.

 

Utseende


José bär alltid sin typiska sombrero från Mexico

Han har alltid ett patronbälte snett över axeln. Inte för att han egentligen vet varför men det ser tufft ut.

Han har en mexikansk poncho och mjuka sköna byxor i något bomullsmaterial.