Vilda Västern Barnkalas

Våra karaktärer lever ett fartfyllt liv med många spännande upplevelser. Nu kan även du få vara med om det. Fira din födelsedag tillsammans med Sheriffen Charles, Miss Nellie eller José och upplev den vilda västern när den var som vildast. Men se upp för Scarface, han hatar födelsedagar och man vet aldrig vad han hittar på!

Dagen börjar med att ni möts upp på parkeringen av den förvalda karaktären. Därefter tar vi en gruppbild på födelsedagsbarnet med kompisarna och vald karaktär. Bilden ramas in och denna får födelsedagsbarnet ta med sig vid hemgång.

Sedan har ni chans att testa på några av våra fartfyllda aktiviteter tillsammans med karaktären. Efter dessa tokigheter går ni tillsammans in i saloonen där tårta och saft står framdukat.

När ni har fikat klart så är det dags för fria aktiviteter, med allt som Western Farm erbjuder – hästshow, djurfarm, indianön, guldvaskning, tivoli, ansiktsmålning och ponnyridning. Dagen avslutas med ”Wild West Show” där jubilaren kommer att bli hyllad av våra showartister på Showarenan.

Bokningsbart mellan 4 juli – 5 augusti | Kl 11.00 – 16.00 (tisdag-lördag)

För bokning ring oss på 0921-15100 eller tanka hem anmälningsblanketten här

P.S. När du har bestämt dig vilken karaktär ska ta hand om dig och dina gäster kan du skriva ut fina inbjudningskort. Klicka bara på respektive karaktär.