Säsongsavslutning festkväll

Sommarens sista festkväll är här och vilken kväll det kommer att bli!

Vi tar vara på de sista sommardagarna och bjuder in er till ett riktig grym kväll. Med tre stycken liveakter och DJ:s, utlovar vi er en galen natt!

Börja kvällen med förfest i Western Farm Village. Här kan du i kvällssolen avnjuta en läcker chiligryta med ett glas  svalkande sangria till trubadurunderhållning på vår veranda.

KALIFFA
Hoffmaestro-medlemmen Kaliffa Karlsson har under de senaste åren gjort stort avtryck på den svenska hiphop- och reggaescenen. I juni 2017 släpptes singeln ”Helt seriöst” som toppat listorna hela sommaren och med över 17 miljoner streams på Spotify fortsätter snurra flitigt både digitalt och på radio.

LAMIX
Nykomlingen Lamix har på egen hand lyckats bygga en stark fanbase och med sommarens stora hit ”Hey Baby” skrev han in sig som en självklar del av framtidens hiphopscen; närmare fyra miljoner streams och fullsmockade spelningar talar sitt tydliga språk.

TAREQUTIO
Efter sin egna tolkning av hitlåten ”Despacito” så var succén ett faktum! Tarequito har toppat listor runt om i Sverige och den 11 augusti intar han Western Farm scen.