Festkväll

Säsongsavslutning och största kvällen på hela sommaren. 10 barer, 3 scener, 2 dansgolv och DJ. Plus en massa artister som är redo att underhålla er hela kvällen!

Live på scen

De vet du
Gruppen består av barndomsvännerna Johan Gunterberg, Christopher Martland och deras kompis TOR samt DJ-Hunk. Med skämtsamma videos bjuder de på humor och musik och driver med allt från tuffa badboys till pinsamma ögonblick i vardagen. Vad som började som en rolig grej har lett till miljontals visningar på deras YouTube-kanal. Liveshowerna bjuder, precis som deras YouTube-klipp, på en unik musik- humor- freakshow i festmiljö utan en lugn stund. De har över 78 miljoner streams på Spotify, 2 singlar har sålt dubbel platina, 4 platina och 12 har sålt guld. Deras fysiska album ”Radiomusik” sålde även guld.

The Boppers
I över tre decennier har The Boppers har utfört sin blandning av Rock’n Roll & Doo Wop. Med tusentals spelningar och över två miljoner sålda album i Skandinavien, Japan och Europa är de en av de mest framgångsrika moderna grupper i sitt slag. Deras musik har autentiska spår från 50- och 60 -talets musik, med inspelning i studior och uppträdanden live på scen där de levererar sina låtar med glädje och energi. Nu laddas det för fullt inför jubileumsturnén 2017.


John De Sohn
John De Sohn är ett givet namn inom den svenska pop/house-scenen. Att samarbeta med andra producenter, låtskrivare och sångare har varit ett vinnande koncept som resulterat i hitsinglar som ”Dance Our Tears Away”, ”Under The Sun” och ”Wild Roses”. 


LBSB
LBSB är fyra maskprydda män som alla är rotade i Västerås. Genom sina olika bakgrunder inom musik har de kreativa medlemmarna i gruppen skapat ett sound med dansanta melodier, tunga rytmer och fyndiga texter.

Under sina år som aktiva har LBSB skrapat ihop över 10,5 miljoner streams på Spotify där låtar som Aristobär, Pumpa Den och Nattuggla ligger i topp.