Aktiviteter

Välj en av underkategorier för att se ett urval av våra utmanande aktiviteter.

 

_MG_5760_logo

PAINTBALL
Tombstone Paintball Arena är en ny aktivitet på Western Farm.
Boka enkelt online.

Läs mer och boka Paintball…

 

 

WESTERN FARM ÄVENTYRET
Välj bland ett 20 tal olika lagaktiviteter som passar lika bra till både den lilla teambuilding gruppen som 500 personers eventet.

Läs mer om Western Farm äventyret…

 

 

VILDMARKSBAD & BASTU
I Jewels Bath & Hotroom relaxar ni  mellan 2-30 personer.

Läs mer om Vildmarksbad & bastu…

 

 

MEKANISKA TJUREN
Bullriding är en populär aktivitet soom måste provas när man besöker Western Farm. Mekaniska tjuren finns i Rawhide saloon och går att kombinera med dom flesta av våra aktiviteter.

 

 

FOTOATELJÉN
Föreviga er vistelse med ett besök i vår fotoateljé. Passar lika bra för jubilaren som för konferensgruppen. Bild i tidstypiska kläder. Ett roligt minne från ert besök hos oss.

Läs mer…

 

THE QUICK AND THE DEAD – SHOOTOUT
Ansikte mot ansikte möts de ute på gatan. Deras blickar är fulla av koncentration och adrenalinet pumpar … “The quick and the dead – shoot out” ger er…

Läs mer…

 

WILD WEST SHOW
För våra större företagsevents finns möjlighet att även boka vår Wild West Show som ett exklusivt inslag. Vi integrerar gärna personer från er i vår show. Exempelvis har vi en stor förkärlek att spränga dasset….

Läs mer om våra Shower…

 

BARN OCH UNGDOMSGRUPPER
Western Farm är barnens eldorado med ett stort urval av roliga och fartfyllda aktiviteter.

Läs mer om aktiviteter för Barn och ungdomar…

 

 

WILD WEST RUN
Wild West Run, WWR är ett utmanande obstacle course race (OCR) där din fysiska förmåga kommer ställas på prov.

Läs mer och boka din plats till Wild West Run…

 

 

GASTRONOMISKA RUNDAN
Vår gastronomiska runda är en perfekt aptitretare inför middagen. Här får ni öppna era sinnen då både er syn och era smaklökar sätts på prov.

Läs mer om Gastronomsika Rundan…

 

 

WESTERNRIDNING
Följ med på en oförglömlig ridtur och upplev tjusningen i att galoppera genom den norrländska skogen. Aktiviteten passar såväl nybörjaren som den mer erfarne ryttaren.

Läs mer om Westernridning…

 

VARMA VINTERÄVENTYRET
Med grenar inspirerade av både Julklappshets, Fångarna på Fortet och Mästarnas mästare testas deltagarnas  stresstålighet, samarbetsförmåga, reaktionsförmåga, listighet och pricksäkerhet.

Läs mer om Varma vinteräventyret…

 

VILLAGEÄVENTYRET
En aktivitet framtagen för mindre grupper. Passar perfekt som ett avbrott i konferensen, i samband med företagsfesten, eller för er som helt enkelt vill hitta på något roligt och annorlunda med vännerna.

Läs mer om Villageäventyret…

 

ZIPLINE
En adrenalinkick för alla!  8 meter upp i luften får ni känna adrenalinet som rusar medans ni blickar ut över härliga vyer.

Läs mer om vår Ziplinebana…

 

 

SNÖSKOVANDRING
Snöskovandring är en rolig sportaktivitet där ni får en rolig vandring i vildmarken utan att ni behöver vara vältränad. Du tar dig fram smidig i snön med hjälp av snöskorna som sitter lätt på foten. 

Läs mer om vår Snöskovandring…

 

Linedance
I vår unika Västernmiljö kommer ni att få lära er att dansa linedance. En dans med amerikanskt ursprung från början av 1970-talet. Det här är en rolig gruppaktivitet som passar alla, vare sig man har dansat tidigare eller ej.

Läs mer om Linedance…